Wat kan ik voor je betekenen?

bloem

Vrouwencounseling

Ben jij een vrouw, met misschien wel kinderen en wellicht wel een partner, met een baan of niet, het doet er eigenlijk niet zoveel toe.. Je hebt het gevoel dat je ergens in vast loopt. Misschien wel in je huidige baan, in je relatie, met je kind of met anderen waarmee je een relatie hebt (zoals je ouders of vrienden) of in je samengestelde gezin… Je hebt vast wel gedacht.. ‘ik los het zelf wel op’, en misschien heb je al elders hulp gevraagd.. maar het lukt maar niet om een stap verder te komen of om het probleem op te lossen.

De problemen waar wij als vrouwen tegenaan lopen zijn vaak anders dan de problemen die mannen ervaren. Vrouwen kunnen te maken hebben met hormoonschommelingen, soms zitten vrouwen in een kwetsbare positie in een destructieve relatie en krijgen te maken met huiselijk geweld. Soms hebben vrouwen te maken gehad met seksueel misbruik of andersoortig trauma. Maar het hoeft allemaal niet… soms zitten vrouwen ‘gewoon’ vast in hun huidige situatie van zorgen en werk. Proberen ze alle ballen in de lucht te houden van huishouden, zorg dragen voor de kinderen, hun baan en ambitie, relatie met hun partner/ouders/vrienden/maatschappij… Hoe zorg je in deze tijd waarin we leven nog voor jezelf. Heb je wel het gevoel dat je leeft? Of meer het gevoel dat je wordt geleefd? Ben je tevreden met het leven dat je leidt? Of heb je het gevoel dat er nog zoveel meer in zit, maar je geen idee hebt waarin?

Ik kan je helpen om je meer inzicht te geven in je situatie, meer zelfsturing aanleren zodat je meer stabiliteit, plezier en voldoening in je leven vindt.

De klaproos

De klaproos (Papaver Rhoeas) versterkt de kracht van de innerlijke vrouw. Ze versterkt zowel de verbinding met je vrouwelijke kracht als die met de aarde. De klaproos versterkt de eigen innerlijke waarde van liefde en laat je opkomen voor jezelf. Ze maakt je krachtiger om de kwetsbaarheden die je in jezelf voelt aan te gaan pakken en deze om te zetten in kracht.

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×