Ervaringen

bloem
Bedrijfsnaam

Een coach naar mijn hart

Iedereen kan op momenten in zijn/haar leven een coach gebruiken. Ik vond in Iris Van Schaick een coach naar mijn hart. Een lieve en warme vrouw met zeer veel levenservaring. Ze leest mij zo goed dat ze precies zegt wat ik nodig heb. Haar woorden voelen vaak als een bevestiging voor mij. Ze versterken van mijn eigen kracht en intuïtie. Iris werkt vanuit haar hart…en oh wat ben ik blij met haar. Alle succes lieve Iris, met alle mensen die jij op jouw manier mag counselen om ze hun eigen pad te laten bewandelen. Liefs!

Bedrijfsnaam

Mijn super coach!

Mijn coach, vanaf dag 1 had ik meteen een goed gevoel bij je. Je stelde me gerust en liet me geloven in mijn eigen ik en in mijn kracht. Je leerde me mijn angsten in te ruilen voor positieve gedachten. Dat was zo’n geweldige ervaring, je bent er echt voor me geweest. Ik raad je bij iedereen aan en hoop dat al je dromen uit gaan komen. Ik wens je alle geluk. Jij bent mijn super coach!!

Bedrijfsnaam

Aanrader!

Meteen vanaf de eerste ontmoeting klikte het met Iris. Iris is een spontane, zorgzame, maar vooral lieve vrouw die jou goed aanvoelt. Ik wil haar bij iedereen aanraden!

Bedrijfsnaam

Een mens naar mijn hart

Ik kan met geen woorden beschrijven wat Iris voor mij betekend heeft in mijn hele proces. Ze is een mens naar mijn hart en heeft in mijn ogen een echt boven verwachting goede begeleiding geleverd.

Bedrijfsnaam

Heel erg bedankt!

Lieve Iris, we willen je bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Dit heeft enorm veel voor ons betekend en we zullen je nooit vergeten. We weten zeker dat je als coach succesvol zal worden: want de beste ben je al! In al onze stressvolle momenten de afgelopen maanden was jij ons rustpunt. Heel erg bedankt!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×