Wie ben ik?

bloem

Even voorstellen…

Ik ben Iris van Schaick Zillesen, geboren in Eindhoven naast het PSV-stadion. Ik woon in Geldrop en ben mama van 3 geweldige kinderen.

Na mijn middelbare schooltijd ben ik terecht gekomen op een plek waar ik met veel liefde en vooral ook heel veel plezier heb gewerkt en heb gezorgd. Ik werkte 20 jaar als verpleegkundige in het ziekenhuis. Uiteindelijk vond ik dat ik me moest bekwamen in managementtaken en ben toen verder gaan studeren. Die keuze heeft me gestimuleerd om me verder te ontwikkelen op persoonlijk gebied. Mijn relatie met de vader van mijn kinderen eindigde en het afscheid van de directe zorg voor patiënten viel me zwaar. Ik vond het maar wat lastig om beleid te gaan bepalen in andere functies. Taken die ver verwijderd lagen van mijn werkelijke passie en vreugde in mijn werk. Mijn loopbaan achter het bureau eindigde dan ook in een flinke burnout. In mijn privéleven bood mijn samengestelde gezin naast heel veel liefde een forse uitdaging. De zorg om alle ballen in de lucht te houden brak me op.

Gelukkig heb ik mijn passie toen teruggevonden in het begeleiden en ondersteunen van bevallingen in de functie als doula, de geboortecoach. Ik ging mezelf verder ontwikkelen in iets wat ik heel fijn vond om te doen en wat ook dicht bij mijzelf stond. Persoonlijke ontwikkeling, zingeving en groei stonden hoog op mijn lijstje. Ook in lesgeven vond ik heel veel voldoening.

Helaas had het leven me ook andere lessen te leren. Mijn partner beëindigde zijn leven en mijn leven stond volledig op z’n kop. Door deze omstandigheden heb ik ervaren hoe het is om door een persoonlijke groei te gaan. Al mijn levenslessen hebben mij veel levenservaring en kennis opgeleverd en daarom kan ik ook anderen tot steun zijn tijdens hun te leren levenslessen. Deze zet ik dan ook volledig in tijdens de counseling- en coachingssessies.

Mijn studies zijn daarbij vooral ondersteunend aan mijn werk als counseler. Ik ben werkzaam geweest als verpleegkundige, reiki-master, heb HBO coaching skills uit management in de zorg, ben een doula, Hypnobirthing docente, en ik ben gediplomeerd counseler vanuit de Academie voor Counseling en Coaching (ACC).

Naast mijn praktijkwerkzaamheden zet ik me vrijwillig in voor Leven na Zelfdoding, een online kennisbank voor nabestaanden na zelfdoding. Een platform wat ik zelf erg heb gemist na het overlijden van mijn partner. En ook ben ik met veel plezier vrijwillige begeleider bij het Inspiratie Lab in Someren, een ontmoetingsplek voor jongeren waar ze zich kunnen ontplooien en hun veerkracht kunnen vergroten.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×