Het online begeleidingsprogramma

bloem

Wat kan je verwachten van het online begeleidingsprogramma?

Het online begeleidingsprogramma is een speciaal ontwikkeld ondersteuningsprogramma voor nabestaanden die hun geliefde, kind, ouder, broer of zus, vriend of vriendin hebben verloren door zelfdoding.

Jij wil:

  • weer grip hebben op je leven, gelukkig zijn en mentaal sterker worden na het verliezen van jouw dierbare
  • horen, voelen en weten dat je niet alleen bent in deze kwetsbare, onstabiele, verdrietige en verwarrende levensfase na de zelfdoding van je dierbare
  • leren omgaan met je schaamte en schuldgevoel
  • je niet meer zo eenzaam voelen in het verdriet
  • aanreikingen ontvangen voor meer zelfvertrouwen zodat je weer verder kunt met leven
  • voelen dat er nog hoop en heel veel liefde voor jou is

Herkenning? Dan is het programma zeer geschikt voor jou!

Ik ben Iris en ik ben een aantal jaren geleden mijn partner verloren door zelfdoding. Mijn partner was mijn maatje en liefdevolle stiefvader van mijn kinderen. In de verwarrende en hectische periode na zijn overlijden ben ik dringend op zoek gegaan naar specialistische hulp en ondersteuning. Ik zocht naar iemand die ‘het wist’, iemand die mij kon vertellen dat het goed zou komen met mij en mijn kinderen. Iemand die wist hoe het voelde om te leren leven met het pijnlijke verlies van mijn dierbare. Helaas heb ik toen geen passende hulp gevonden maar heb ik mezelf uiteindelijk weten te redden met verschillende soorten niet-gespecialiseerde hulp. Dit is voor mij de reden geweest om met mijn kennis van counselen en coaching en de verdiepende levenservaring die ik heb opgedaan dit speciale programma te ontwikkelen.

Het programma bestaat uit een waardevolle combinatie van online informatie met persoonlijke coachgesprekken:

  • 12 online lessen, in eigen tempo te volgen. De onderwerpen die onder andere behandeld worden zijn: informatie over het rouwproces en rouwtaken, emoties, pijn en hoe daarmee om te gaan, kwetsbaarheid en schaamte, zelfzorg, steun en houvast, acceptatie, veerkracht en toekomst. Het programma biedt informatie, oefeningen, tips, video’s en ervaringsverhalen.
  • In les 3 en les 11 nodig ik je uit voor een persoonlijk coachgesprek. Het gesprek kan plaatsvinden tijdens een wandeling, aan de keukentafel of via videobellen, rekening houdend met jouw wensen. In deze gesprekken gaan we dieper in op jouw persoonlijke situatie.

Heb je nog vragen over de inhoud of kosten, klik op deze link of neem contact met me op via info@paparounas.nl

Inschrijven voor het programma is mogelijk via info@paparounas.nl vervolgens ontvang je na betaling van de factuur een persoonlijk wachtwoord om toegang te krijgen tot het online programma en kan je volledig in eigen tempo via onderstaande link het programma volgen.

Klik hier om het programma te starten

 

 

 

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×