Nieuw leven

Nieuw Leven

 

De natuur is weer aan het ontwaken. De lammetjes springen door de wei naast ons huis. ’s Nachts hoor je ze naar hun moeder mekkeren. Heerlijk! En ’s morgens tijdens het eerste rondje met mijn hond zie ik dat er weer 10 nieuwe lammetjes bij zijn gekomen, zo blij word ik van dat nieuwe leven.

Het leven ziet er weer mooi uit. Hoge bergen zijn overwonnen en wat bijzonder.. het is er ‘gewoon’ weer… GELUK… Nog meer en voelbaarder dan ooit tevoren.

Ik mag nu eindelijk van mezelf zeggen dat ik trots ben op mezelf en op mijn geweldige kinderen. We hebben toch maar die enorme berg beklommen en overwonnen. We hebben veel verloren. Maar we zijn niet verloren. Tranen stromen over mijn wangen… een raar mengsel van verdriet en geluk.. maar dat mag allemaal.

Er staan weer nieuwe avonturen, nieuwe liefde, levensreizen en ontwikkelingen op ons levenspad voor ons klaar. Eentje daarvan is mijn counseler praktijk en het live gaan van mijn website. Ik ga jullie op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen in mijn praktijk en hoop dat jullie met interesse en plezier mijn blog over Positief Leven gaan volgen.

Tot snel!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×